Translate

viernes, 30 de mayo de 2014

Casa de colònies collell

Hola informàtics!!!!
Hem estat de colònies i ha sigut molt divertit, vam anar tres dies:

1r Dia:
Vam arribar a la casa de colònies per instalar-nos, el camí d'arrribada va ser molt pesat i cansat. Però després de dinar ens
van presentar als monitors de la casa de colònies i vam fer grups amb els monitors, vam inventar-nos un nom per als grups per exemple: camellos, manicomnio, barbacoa team, etc. Vam treballar el tema dels egipcis. Després de sopar vam fer un joc de nit molt divertit,però de sobte es va posar a ploure però vam jugar igual.
Abans d'anar a dormir ens van deixar passejar-nos per les habitacións i després ens vam anar a dormir.

2n Dia:
Ens vam llevar a les 8:00h del matí per esmorzar,anavem a fer trekking d'aigua però és va posar a ploure i no vam poder fer-ho.
Però ho vam deixar per a la tarda i l'activitat de la tarda la vam fer al matí i vam anar a buscar un tresor, que dins hi havía un pergamí que se'n trobava pel cementeri. I per la tarda va fer sol i vam anar a fer trekking. Quan vam arribar al poble,vam veure un riu i els monitors que eran aquí on començava. Després de creuar el riu un monitor va trobar les pedres colorades.
Vam fer discoteca i ens vam anar a dormir a les 23:00.

3r Dia:
Era l'últim dia de estar de colonies amb els amics, perquè ja ens anavem, però abans d'anar-nos vam fer una gincama,vam recollir els sacs, els llençols i els coixins. Ens van deixar temps lliure per jugar a moltes coses al final vam emportar les nostres maletes i després vam ajudar (alguns) als nens petits.
Va arribar l'autocar i ens van ajudar a ficar les maletes a l'autocar. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

És divertit el blog?